Κανόνες του blog…

hra health reimbursement arrangement rules

Οι κανόνες του blog

Κανόνες του blog

Το παρόν blog, επιθυμεί τον ανοικτό διάλογο και τη συζήτηση με σκοπό τη συγκρότηση κοινότητας ενδιαφέροντος, γύρω από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα. Όλες οι απόψεις γίνονται δεκτές και δεν θα λογοκρίνονται για το ουσιώδες περιεχόμενό τους. Βασιζόμαστε κυρίως στις καλές προθέσεις των χρηστών: όλοι οι επισκέπτες της σελίδες, καλούνται και μπορούν να σεβαστούν τους κανόνες ευπρέπειας και σεβασμού. Σε αυτήν την ανάρτηση, αναφέρονται ποιες δημοσιεύσεις απαγορεύονται και ποιες οι πράξεις των διαχειριστών για τη συνέχιση της λειτουργίας του blog.

  1. Οι επισκέπτες παρακαλούνται να τηρούν τις συμβατικές υποχρεώσεις απέναντι στο blog, καθώς και σε τρίτους χρήστες. Απαγορεύονται συνεπώς σχόλια υβριστικά, προσβλητικά, ρατσιστικά ή δυσφημιστικά.
  2. Επίσης, δεν επιτρέπεται η ανάρτηση ή όποια άλλη δραστηριότητα εμπορικού ή διαφημιστικού σκοπού.
  3. Τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις, είναι προσωπικές απόψεις των συντακτών τους και δεν υιοθετούνται από το blog ή τους διαχειριστές του.
  4. Οι διαχειριστές της σελίδας, διατηρούν το αποκλειστικό και αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση, για την απρόσκοπτη λειτουργία του blog.
  5. Σε περίπτωση παράβασης, οι διαχειριστές μπορούν να διαγράψουν χωρίς προειδοποίηση τα σχόλια που παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s